Jaarverslag 2015

Schiphol.nl   •   Contact

HomeStakeholder quotesHans Martens

Hans Martens

Manager Market Research & Intelligence Schiphol Group

“Ten eerste wil ik zeggen dat ik trots ben om voor deze luchthaven te werken. Dat gevoel bespeur ik ook bij heel veel collega’s. Schiphol is een topluchthaven in Europa, en het geeft veel voldoening om daar mijn steentje aan bij te dragen. Als medewerker vind ik een duurzaam personeelsbeleid heel belangrijk: je medewerkers zijn je key assets. Dus selecteer ze zorgvuldig, zet de juiste man of vrouw op de juiste plaats, zorg ervoor dat ze efficiënt en met plezier kunnen werken, geef ze alle mogelijkheid om zich te ontwikkelen en mee te groeien en blijf een zorgzame werkgever.

Een van de dingen die mij altijd geboeid heeft is hoe verweven onze activiteiten zijn met alle andere partijen op en rond de luchthaven; airlines, Koninklijke Marechaussee, politiek, omgeving en noem maar op. Goed overleggen en samenwerken met al deze partijen is van essentieel belang voor een duurzame toekomst.

Mijn persoonlijke boodschap voor Schiphol is dat de onderneming in alles wat ze doet, naast zakelijke efficiëntie, ook haar menselijke kant laat zien. Toon begrip en heb compassie. En vooral: toon passie. Vul ook in de komende honderd jaar je rol als verantwoord bedrijf in onze maatschappij met verve in.”